Kolleksjon Marco

Antall treff: 22

Møbel design - moderne stil

MARCO systemmøbler er moderne møbler i veldig interessante farger som vil gi enhver interiør prestisje. MARCO-systemet er preget av elegant design, solid ytelse og funksjonalitet.
MARCO rommøbler er et flott forslag for mennesker som verdsetter klassiske møbler og interiørdesign. Lyse farger, en enkel form, ingen unødvendige dekorasjoner passer også perfekt sammen med den skandinaviske stilen, der minimalisme og natur er det viktigste. MARCO systemmøbler er laget av finert eikefiner av høy kvalitet. De kjennetegnes av høy kvalitet, er motstandsdyktige mot riper. Noen av møblene til stuen er utstyrt med LED-belysning, noe som gir utstyret et originalt utseende.

Designmøbler på nett

MARCO stue møbler består av flere elementer: TV-skap, rommelige kommoder i forskjellige størrelser, hyller, vitrineskap, skuldre, benker, bord, stoler, hyller og funksjonelle garderobeskap med kleshengere og klesskuffer. MARCO-møbler gir mange arrangementmuligheter, de kan ordnes på forskjellige måter, både i form av veggenheter til stuen, samt individuelle skap på utvalgte steder i rommet. Takket være dette kan arrangementet kontinuerlig endres og forbedres, under hensyntagen til møblebrukernes behov (f.eks. Å kjøpe hyller, kommoder, skap, stoler), så vel som området til et gitt rom og arkitektoniske muligheter.

    Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
    Lukk
    pixel