Regulerbar Seng - Elektrisk Seng

Antall treff: 1

Regulerbar seng - skreddersydd til dine behov

Å velge riktig seng og madrass er ikke slutt på suksess. For å kjøpe madrassen brakte det ønskede resultatet, er det nødvendig å velge riktig ramme. Rammen under madrassen er vanligvis laget av et annet antall trekryssfiner med forskjellig plassering og forsterkning, rammen tar over deler av arbeidet som madrassen gjør. Selly Home tilbyr sengrammer i forskjellige størrelser - fra singel, liten 80x200 cm, til stor, ekteskapelig - 180x220 cm. Du kan også velge type tre i henhold til dine preferanser - bøk eller bjørk. På dette punktet er det også verdt å merke seg at mange mennesker bestemmer seg for å sette sengene sine opp til sengen. Takket være dem har vi en komfortabel tilgang til brystet med sengetøy. Sengrammen hevet? - Du bør definitivt vurdere denne typen kjøp! Velg produktene du liker fra oss og sørg for at du sover komfortabelt.
Hvilken regulerbar seng erfaringer kan du finne i Selly Home tilbud?
Å velge riktig type skjelett er viktig, og du må tilpasse den til sengen din. Vår butikk tilbyr deg fire hovedtyper av stativer:
- med manuell justering,
- med elektrisk regulering,
- uten regulering,
- til sengen med en beholder.
Sengramme 140x200 / hevet sengeramme 140x200
I vårt tilbud finner du en rekke sengerammer 140x200, blant annet løftet og uten justering. Ifølge vår regulerbar seng test perfekt. Uten tvil vil en høy kvalitet sengeramme 140x200 garantere søvnkomfort. Den hevede rammen kan ha en hevet nakkestøtte, muligheten til å justere lumbalområdet. Det brede sortimentet av butikken vår gjør det mulig å justere rammene perfekt etter dine behov. De er spesielt viktige når det gjelder tunge mennesker, så vel som latex, termoelastiske og lomme madrasser. Du vil også finne en madrass for barneseng.

Laken til regulerbar seng 180x200

Sengrammen 180x200 er veldig populær. Du trenger ikke å overbevise noen om at rekkene spiller en nøkkelrolle. Billige Regulerbare Senger - Sjekk Selly Home - tilbudet! I tillegg til elementet som støtter madrassens helseegenskaper, sikrer sengsrammer at den fungerer, spesielt ventilasjon - forhindrer opphopning av fukt og muggutvikling. En riktig valgt ramme øker også komforten - takket være den er de beste madrassene jevnt arrangert, ikke "fallende" på noe sted.

Regulerbar seng tilbud størrelser

Er du interessert i en sengramme 90x200? Du finner den rette her! Du kan også velge antall lameller i hyllen - 16, 24 eller 48. I butikken finner du definitivt den perfekte rammen for sengen din 90x200.
Sengrammer 160x200 / Opphøyet seng 160x200
Hvis du allerede finner billige madrasser med oss, er det på tide å ta vare på rammen. Den valgte madrassen 160x200 trenger en skikkelig støtte, som er rammene. De er i stor grad ansvarlig for søvnkomforten, så det er verdt å tilbringe litt mer tid etter eget valg. Hvis ønskelig, kan du velge en sengramme 160x200 hevet. Vi kan lett komme til boksen med sengetøy, og bruken er ekstremt enkel. Uten tvil, i våre utstillingslokaler finner du de riktige som skal tilpasses dine behov. 

    Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
    Lukk
    pixel