Stoppede Møbler - Senger 4 Deg

Antall treff: 124

Stoppede møbler - elegant og klasse

Uavhengig av farge og form, vil polstrede senger i soverommet gi rommet et elegant og elegant utseende. Blant Sely Home-modellene er det senger med avrundede ryggstøtter og de med rektangulære ryggstøtter. Polstrede senger i soverommet kan variere vesentlig, og fargen vil være avgjørende for dette.

Du finner Valentine seng HER


Selv om en maroon seng kan virke som et risikabelt eksperiment, vil det ikke være en utfordring, i motsetning til utseende, å montere den med andre møbler. En slik modell vil se bra ut i kombinasjon med grå eller lys furu møbler. Men bortsett fra dristige farger som gul, turkis eller blå, vil det også være senger i roligere farger. For eksempel - beige eller grå.

Hva er stoppede møbler

Den polstrede sengen til Selly Home-soverommet kan kjøpes i et spesielt alternativ, som inkluderer en madrass og en sengeramme. Ved å tilpasse den komfortable madrassen og elegansen av møblene, blir soverommet til et ideelt sted for ettermiddagsopplevelse og fredelige netter. Stoppederamme senger i Selly Home - bredt tilbud. 

Du finner Merida seng HER


Materiale senger er det beste valget, spesielt for elskere av farger i soverommet. De består av en stabil ramme og slitesterk polyester. Myk ryggstøtte sørger for komfort ikke bare mens du ligger, men også som sete. Elegante treben fullfører bildet. Uansett om du velger en fargerik, edel grå eller RETRO modell i fargen på rødvin, vil du være fornøyd med kvaliteten og designen som vil gjøre din søvn behagelig.
Hvis du foretrekker en klassisk modell, anbefaler vi moderne skinnsenger fra Selly Home. I tillegg tilbyr vi tre- og kontinentalsenger. Hvis du er interessert i en bestemt modell, kan du bestille den på nettet og vi leverer den til ditt hjem.
Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt vår kundeservice via telefon eller e-post. 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Lukk
pixel