160 sengeramme med 2 nattbord Vera

  • Vera 51 seng med et soveområde på 160x200 cm komplett med to nattbord. Alt i matt hvit beriket med sorte valnøttinnlegg. Tilbudet er verdt oppmerksomhet!
Del

Produktbeskrivelse

Seng med nattbord Vera 51

 

 

 

Moderne seng til soverom i størrelse 160 og 180 cm med sengebunn og to nattbord.

VERA-sengen har en dimensjon som passer inn i hvert soverom. Du har muligheten til å velge mellom soveområde 160 eller 180 cm.

 

Materialer:

  • Stammen - Laminert plate 
  • Fronter - Laminert plate

 

Dimensjoner:

Seng Vera 51 160x200 cm:

  • Bredde - 186 cm
  • Dybde - 205 cm
  • Høyde - 85 cm
  • Bredde med nattbord - 258 cm

 

 

Møblene er pakket og er forbered til selv montering.

For hvert sett er det montering instruksjon og nødvendige tilbehør.

Leveringstid: 14-21 arbeidsdager.  

Enkel retur av varer

Kjøp og sjekk rolig hjemme. I løpet av 14 dager kan du bruke angrerett uten å gi en grunn.
Vis detaljer
14dager til å bruke angrerett
Det viktigste er din tilfredshet Du kan returnere produkter bestilt fra oss innenfor 14dager uten å gi en grunn.
Ingen stress og bekymring
Takket være integrasjonen av butikken vår med billig retur i posten kjøper du uten stress og bekymring, som returnerer de kjøpte varene vil være problematisk.
En enkel retursystem
Alle returer i butikken vår håndteres av enkel retursystem , som gir deg muligheten til å sende en returpakke til oss.
MÅL
Bredde:
258 cm
Dybde:
205 cm
Høyde:
85 cm
Farge:
hvit/svart valnøtt
Sove overflate:
160x200 cm
SEO - Oslo:
seng-oslo

Billig og pålitelig Seng Olso? Ingenting enklere!

Når du velger seng, legger vi først og fremst vekt på deres størrelse og hvordan de påvirker kvaliteten på søvn og hvile. Men dette er ikke slutten på kravene til disse elementære soveromsmøbler. Presentasjonen teller også, fordi sengen vanligvis ligger midt i arrangementet. Det bestemmer sin karakter, og de resterende soverommet møbler skal harmonisere med det når det gjelder stil. På Selly Home finner du sikkert den perfekte modellen, uansett hvilken interiørstil du foretrekker, og hva du forventer fra sengen. Leter du etter praktiske modeller som ikke tar opp plass i et soverom med begrenset penetrasjon? Sjekk ut vår Skapseng Oslo kalt Concept Pro - en absolutt hit denne sesongen elsket av kunder. Eller vil du ha en stor king size-seng med king size-seng? Sjekk ut våre kontinentalsenger tilgjengelig i mange farger.

Salg Seng Oslo - en mulighet du ikke kan gå glipp av

De polstrede designer sengene vil sikkert være stolthet i hvert soverom. Et stort utvalg av stoffer gjør det enkelt å justere fargen på stoffet til fargen på soverommet på grunnlag av samsvar eller en fargerik aksent. Senger ser også veldig interessante ut som samordnede møbler, dvs. laget av to eller flere stoffbelegg. Det er også verdt å ta hensyn til den opprinnelige presentasjonen av neo-barokke senger med hodegjerde dekorert med polstrede knapper, i dype farger som blå eller rosa.

Senger Oslo - et bredt utvalg til en god pris

Tre senger også nyte utødelig popularitet. Dette fremgår av blant annet imponerende senger laget av furuskog, som er en perfekt kombinasjon av klassisk og moderne. Utformingen av disse trebjelkene plasserer dem på siden av minimalistiske design, og materialet som brukes, gjør tre senger knyttet til fortiden og dens sjarm. Spesielt hvis vi velger veldig tradisjonelle senger laget av tre. Bøkesenger med gitter rygg er et annet eksempel på at møbler laget av tre vil perfekt ordne det moderne interiøret.

Ta et godt kjøp på den eksepsjonelle Salg Senger Oslo

Har en perfekt seng med en beholder for sengetøy, med skuffer eller med utsparinger som fungerer som hyller, koster mye? Ikke nødvendigvis. Det er nok å velge billige senger fra pålitelige produsenter som tilbyr høy kvalitet og interessant design til en veldig god pris. Vi arrangerer et soverom med drømmer med billige senger, der netter, morgen og kveld vil flyte i en hyggelig rytme.

 

DELBEATALING
klarna
Brukeranmeldelser
Spør om produktet:

Hvis beskrivelsen ovenfor ikke er tilstrekkelig for deg, vennligst send oss ditt spørsmål om dette produktet. Vi vil prøve å svare så snart som mulig.

Felt som er merket med stjerne er obligatoriske

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Lukk
pixel