Memory foam madrass 80x200 latex Savona

  • Savona 80x200 cm madrassen er drømmen til alle søvnige! God kvalitet og rimelig pris. Dobbeltsidig madrass, middels hard, skum-latex. Sjekk!
Spesialtilbud
Del
Bredde80 cm
Dybde200 cm
80x200 cm90x200 cm120x200 cm140x200 cm160x200 cm180x200 cm
Velg en størrelse
4 800,00 ,- Du sparer17% (800,00 ,-).
4000.00
/ stk
1200PKT
40PKT

Produktbeskrivelse

 Madrass Savona

 

SAVONA madrassen er et produkt for de mest krevende menneskene. Dette er en skummadrass bestående av et latexlag, en kokosnøttinnsats, VISCO skum, polyuretanskum og polyuretan HR. Det er en dobbeltsidig madrass, designet for voksne som veier 60-120 kg. Den har et utmerket ventilasjonssystem som sikrer kontinuerlig friskhet og trygghet for søvn, og 100% sikkerhet for at madrassen ikke vil utvikle sopp eller mugg. Latex er preget av høy fleksibilitet og god luftgjennomtrengelighet. Tilpasser kroppens form og gir komfort. Dens struktur gir fri luftcirkulasjon og forhindrer svette under søvnen.

 

 

 

Skum madrasser blir oftere og oftere valgt. En av hovedgrunnene for dette er at den er veldig elastisk, noe som gjør madrassen veldig resistant når det kommer til deformasjon. Hvor hard madrassen skal være kommer anpå hva man selv fåretrekker. Hver og en av disse madrassene har god støtte for både øvre og nedre del av ryggen. Nå skal det være sagt at når man velger denne typen madrass bør man gå etter egen høyde og vekt. Skum madrasser er utrolig goe og såve på på grunn av deres egeskap til å puste. Noe som gjør at kvaliteten på søvnen blir mye bedre. Blandt våre modeller finner du madrasser både i polyuretan skum og termoelastisk skum. Fordelen med begge disse er at de trykk sensetive og former seg etter kroppens naturlige former. De er i tilleg allergi vennligere en de fleste madrasser fordi de ikke trekker til seg støv eller lar bakterier gro. Når denne madrass typen bli tatt skikkelig vare på kan det gå flere år uten deformering. 

 

Madrass høyde: 22 cm

Hardhet: H3 medium fast / H4 fast

 

Forsiktig! Hvis beskrivelsen inkluderer to hardhet i madrassen, betyr det at madrassen er tosidig, dvs. madrassens sider er forskjellige fra hverandre i forhold til hardheten - den ene siden er mykere, den andre er den harde siden.

 

 

THERMOPLASTIC SKUM - visco - et spesielt skum som tilpasser seg til kroppens form. Gir ryggraden en naturlig posisjon og støtte. Ideell for personer med ryggsmerter. Høyeste kvalitet for de mest krevende kundene.

 

7 sone HØY ELASTISK SKUM HR - veldig elastisk, motstandsdyktig mot deformasjon. Elastisk skum tillater luft å sirkulere fritt, og forhindrer svette under søvnen.  Inndelt i 7 soner med forskjellige grader av hardhet, så det passer best til formen på brukerens kropp.

 

KOKOSMADRASS - 100% organisk materiale, avledet av kokosnøttskjell.  Den har antiallergiske egenskaper, beskytter mot utvikling av midder og mikroorganismer, men den er også fjærende og fleksibelt.  Kokosfibermadrasser er holdbare, motstandsdyktige mot fuktighet og deformasjon.

 

LATEKS – Det er veldig fleksibelt og har god luftsirkulering. Den former seg etter kroppens konturer og gir komfort.  Materialet deformerer ikke og beholder sin opprinnelige form. Latexstrukturen tillater luft å sirkulere fritt, og forhindrer svette under søvnen.

 

POLYURETHANE SKUM - skum av høy kvalitet gir ekstra madrasspåfylling. Dette skumet er bestandig mot deformasjon. Det gir støtte til kroppen din, har en pustende struktur, er komfortable og elastikk.

 

TREKK - antiallergisk, med glidelås, er enkelt å holde rent, det kan tas av og vaskes i maskin. Trekket beskytter madrassen mot bakterier og ulike sopp.

 

 

 

ECCO SERIES - en madrass kolleksjon laget for folk som bryr seg om et kvalitetsprodukt med garanti for lavest pris. Hver madrass har et allergivennlig deksel som kan fjernes og vaskes. Produksjonen bruker sertifiserte råvarer av høyest kvalitet.

 

 

Leveringstid: 2-4 uker.

Enkel retur av varer

Kjøp og sjekk rolig hjemme. I løpet av 14 dager kan du bruke angrerett uten å gi en grunn.
Vis detaljer
14dager til å bruke angrerett
Det viktigste er din tilfredshet Du kan returnere produkter bestilt fra oss innenfor 14dager uten å gi en grunn.
Ingen stress og bekymring
Takket være integrasjonen av butikken vår med billig retur i posten kjøper du uten stress og bekymring, som returnerer de kjøpte varene vil være problematisk.
En enkel retursystem
Alle returer i butikken vår håndteres av enkel retursystem , som gir deg muligheten til å sende en returpakke til oss.
MÅL
Høyde:
22 cm
Hardhet:
H3 - medium fast
,
H4 - fast
Garanti:
24 måneder
Sove overflate:
80x200 cm
Madrassegenskaper:
trekk
,
høy elastisk skum hr
,
thermoplastic skum
,
lateks
,
polyurethane skum
,
kokosmatter
DELBEATALING
klarna

Anbefales med dette produktet

Skum madrass 80x200 Marina

Skum madrass 80x200 Marina

3 500,00 ,-1050 PKT
Seng med sengegavl 140x200 Carolla svart

Seng med sengegavl 140x200 Carolla svart

6 980,00 ,-7 790,00 ,-2094 PKT
Hvit seng med oppbevaring 140x200 Gold 1

Hvit seng med oppbevaring 140x200 Gold 1

6 950,00 ,-7 300,00 ,-2085 PKT
Seng med oppbevaring 140x200 Praline hvit

Seng med oppbevaring 140x200 Praline hvit

7 650,00 ,-9 180,00 ,-2295 PKT
Brukeranmeldelser
Spør om produktet:

Hvis beskrivelsen ovenfor ikke er tilstrekkelig for deg, vennligst send oss ditt spørsmål om dette produktet. Vi vil prøve å svare så snart som mulig.

Felt som er merket med stjerne er obligatoriske