VERONA madrass 180x200 med kokos

  • Verona 180x200 cm madrass tar vare på barnets sunne søvn. Komfort og bekvemmelighet - dette er verona. Dobbeltsidig madrass, middels hard, lomme. Sjekk hele tilbudet!
Del
Bredde180 cm
Dybde200 cm
200x200 cm80x200 cm120x200 cm140x200 cm160x200 cm180x200 cm90x200 cm
Velg en størrelse
2800.00
/ stk
840PKT
28PKT

Produktbeskrivelse

Madras Verona 

 

 

 

 

Profilert 7-sone skum sikrer en perfekt passform av madrassen til kroppens anatomiske form, en serie madrasser med høyere standard. De har hypoallergene deksel med syet glidelås. Produkter i denne serien oppfyller alle kvalitetsstandarder.

 

 

Madrass høyde: 17 cm

Hardhet: H3 medium fast, H4 fast

 

Forsiktig! Hvis beskrivelsen inkluderer to hardhet i madrassen, betyr det at madrassen er tosidig, dvs. madrassens sider er forskjellige fra hverandre i forhold til hardheten - den ene siden er mykere, den andre er den harde siden.

 

 

Materiale:

  • Pocketfjær 289 stk/m2

Fjærene deler madrassen i 7 soner, hver med en egnet støtte for en gitt del av kroppen. Fjærene arbeider uavhengig av hverandre, slik at du sover rolig og uavbrutt, selv om partneren din skulle bevege på seg. Madrassen er også flott for folk med forskjellige kroppsvekter, fordi madrassen ikke bøyer seg til den andre personen.

 

 

  • Trekk

Antiallergisk, med glidelås, er enkelt å holde rent, det kan tas av og vaskes i maskin. Trekket beskytter madrassen mot bakterier og ulike sopp.


 

 

  • Kokomadrass

100% organisk materiale, avledet av kokosnøttskjell.  Den har antiallergiske egenskaper, beskytter mot utvikling av midder og mikroorganismer, men den er også fjærende og fleksibelt.  Kokosfibermadrasser er holdbare, motstandsdyktige mot fuktighet og deformasjon.


 

 

  • Polyurethane skum

Skum av høy kvalitet gir ekstra madrasspåfylling. Dette skumet er bestandig mot deformasjon. Det gir støtte til kroppen din, har en pustende struktur, er komfortable og elastikk.

 

  • Filt

En naturlig spacer som skiller fjærer fra skumlaget. Naturfilt kan forlenge levetiden til en madrass og styrke sin konstruksjon. Filten er fleksibel og holder seg godt til forskjellige overflater.

 

 

 

 

 

 

Leveringstid: 2-4 uker.

Enkel retur av varer

Kjøp og sjekk rolig hjemme. I løpet av 14 dager kan du bruke angrerett uten å gi en grunn.
Vis detaljer
14dager til å bruke angrerett
Det viktigste er din tilfredshet Du kan returnere produkter bestilt fra oss innenfor 14dager uten å gi en grunn.
Ingen stress og bekymring
Takket være integrasjonen av butikken vår med billig retur i posten kjøper du uten stress og bekymring, som returnerer de kjøpte varene vil være problematisk.
En enkel retursystem
Alle returer i butikken vår håndteres av enkel retursystem , som gir deg muligheten til å sende en returpakke til oss.
MÅL
Høyde:
17 cm
Hardhet:
H3 - medium fast
,
H4 - fast
Garanti:
24 måneder
Sove overflate:
180x200 cm
Madrassegenskaper:
trekk
,
7 sone pocketfjærer
,
polyurethane skum
,
filt
,
kokosmatter
DELBEATALING
klarna

Anbefales med dette produktet

Hvit seng med oppbevaring 140 Amber

Hvit seng med oppbevaring 140 Amber

6 649,00 ,-8 120,00 ,-1994.70 PKT
Brukeranmeldelser
Spør om produktet:

Hvis beskrivelsen ovenfor ikke er tilstrekkelig for deg, vennligst send oss ditt spørsmål om dette produktet. Vi vil prøve å svare så snart som mulig.

Felt som er merket med stjerne er obligatoriske