Skum madrass 80x200 Marina

  • Komfortabel, komfortabel og luksuriøs madrass perfekt til å sove 80/200 MARINA. Dobbeltsidig madrass, middels hard, skum. Sjekk hele tilbudet!
Del
Resultat
Bredde80 cm
Dybde200 cm
140 cm120 cm90 cm180 cm160 cm100 cm80 cm
Velg en størrelse
3500.00
/ stk
1050PKT
35PKT

Produktbeskrivelse

Madrass MARINA

 

  

 

Ortopediske egenskaper

Meget god ventilasjon av madrassen, noe som øker dens anti-allergiske egenskaper

Kroppen vår er en sensitiv og delikat mekanisme og krever spesiell behandling.

Madrassen er en kombinasjon av følsomheten fra fjærtypen multipocket som den anatomiske form av menneskekroppen, og de utrolige egenskapene det termoelastiske skummet har og pålitelig latex, alt gjør denne madrassen til en kilde av komfort. Prøv den og du blir forelsket.

 

Skum madrasser blir oftere og oftere valgt. En av hovedgrunnene for dette er at den er veldig elastisk, noe som gjør madrassen veldig resistant når det kommer til deformasjon. Hvor hard madrassen skal være kommer anpå hva man selv fåretrekker. Hver og en av disse madrassene har god støtte for både øvre og nedre del av ryggen. Nå skal det være sagt at når man velger denne typen madrass bør man gå etter egen høyde og vekt. Skum madrasser er utrolig goe og såve på på grunn av deres egeskap til å puste. Noe som gjør at kvaliteten på søvnen blir mye bedre. Blandt våre modeller finner du madrasser både i polyuretan skum og termoelastisk skum. Fordelen med begge disse er at de trykk sensetive og former seg etter kroppens naturlige former. De er i tilleg allergi vennligere en de fleste madrasser fordi de ikke trekker til seg støv eller lar bakterier gro. Når denne madrass typen bli tatt skikkelig vare på kan det gå flere år uten deformering.

 

 

Madrass høyde: 21 cm

Hardhet: H3 middels hard

 

Forsiktig! Hvis beskrivelsen inkluderer to hardhet i madrassen, betyr det at madrassen er tosidig, dvs. madrassens sider er forskjellige fra hverandre i forhold til hardheten - den ene siden er mykere, den andre er den harde siden.

 

 

Størrelse:

  • 80x200 cm
  • 90x200 cm
  • 100x200 cm
  • 120x200 cm
  • 140x200 cm
  • 160x200 cm 
  • 180x200 cm 

 

 

Fordeler:

Meget god ventilasjon av madrassen, noe som øker dens anti allergiske egenskaper, fremragende evne i tilpassing madrassen til den anatomiske form av menneskelig kropp

Skum BIO NAWAPURE - et skum med en tetthet som er større enn tradisjonelle polyuretanskum. To ganger så fort gjenoppretter den sin opprinnelige form, som betyr at det reagerer mye raskere på kroppsbevegelse. Dens fordel er også luftsirkulasjon som forhindrer utvikling av all form av sopp. 

  

LATEKS OCEAN BLUE GEL - gi tilstrekkelig termoregulering under søvn, takket være gelkapsler absorberer varmen som emitteres av kroppen, og reduserer mengden fuktighet som trenger inn i madrassen. Det forbedrer sovekomforten, tilpasser seg optimalt til kroppens form og sørger for riktig luftcirkulasjon takket være spesielle kanaler. Det er ekstremt holdbart og sterkt hypoallergent.

ECCO SERIES - en madrasslinje laget for folk som bryr seg om et kvalitetsprodukt med garanti for lavest pris. Hver madrass har et allergivennlig trekk som kan fjernes og vaskes. Produksjonen bruker sertifiserte råvarer av første klasse.

TREKK - antiallergisk, med glidelås, er enkelt å holde rent, det kan tas av og vaskes i maskin. Trekket beskytter madrassen mot bakterier og ulike sopp. Dekke kan tas av og vaskes ved 40° C

 

 

Leveringstid: 2-3 uker.

Enkel retur av varer

Kjøp og sjekk rolig hjemme. I løpet av 14 dager kan du bruke angrerett uten å gi en grunn.
Vis detaljer
14dager til å bruke angrerett
Det viktigste er din tilfredshet Du kan returnere produkter bestilt fra oss innenfor 14dager uten å gi en grunn.
Ingen stress og bekymring
Takket være integrasjonen av butikken vår med billig retur i posten kjøper du uten stress og bekymring, som returnerer de kjøpte varene vil være problematisk.
En enkel retursystem
Alle returer i butikken vår håndteres av enkel retursystem , som gir deg muligheten til å sende en returpakke til oss.
MÅL
Høyde:
21 cm
Hardhet:
H3 - medium fast
Garanti:
24 måneder
Madrassegenskaper:
trekk
,
lateks clima convoluted rolls
,
latex ocean blue gel
,
bio foam
DELBEATALING
klarna

Anbefales med dette produktet

Retro seng med krystaller oppbevaring 140x200 grå

Retro seng med krystaller oppbevaring 140x200 grå

7 710,00 ,-10 830,00 ,-2313 PKT
Hvit seng med oppbevaring 140x200 Gold 1

Hvit seng med oppbevaring 140x200 Gold 1

6 950,00 ,-7 300,00 ,-2085 PKT
Brukeranmeldelser
Antall anmeldelser: 2 Gjennomsnittlig vurdering: 5.00
Evaluering:
Forfatter: Eva, Oslo
Jeg valgte 180 x 200 madrass og jeg er fornøyd, produktet er akkurat som beskrevet i beskrivelsen. Mannen min likte den veldig godt. Jeg vurderer det på 5
Evaluering:
Forfatter: Noora, Avaldsnes
Jeg var på utkikk etter en skum madrass til en god pris, og det har jeg funnet. Jeg vil komme tilbake hit.
Spør om produktet:

Hvis beskrivelsen ovenfor ikke er tilstrekkelig for deg, vennligst send oss ditt spørsmål om dette produktet. Vi vil prøve å svare så snart som mulig.

Felt som er merket med stjerne er obligatoriske

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Lukk
pixel