Memory foam madrass 80x190 Mileto

  • MILETO madrassen gir deg komfort i mange år. 80x190 cm. Dobbeltsidig madrass, middels hard, skum! Kjøp nå! Ikke vent!
Spesialtilbud
Del
Resultat
Bredde80 cm
Dybde190 cm
70x140 cm70x160 cm80x140 cm80x160 cm80x180 cm80x190 cm80x200 cm90x160 cm90x180 cm90x190 cm90x200 cm
Velg en størrelse
1 350,00 ,- Du sparer13% (170,00 ,-).
1180.00
/ stk
354PKT
11.80PKT

Produktbeskrivelse

Madrass Mileto

 

 

 

 

Madrass høyde: 11 cm

Hardhet: H3 - medium fast, H2 - medium myk

 

Forsiktig! Hvis beskrivelsen inkluderer to hardhet i madrassen, betyr det at madrassen er tosidig, dvs. madrassens sider er forskjellige fra hverandre i forhold til hardheten - den ene siden er mykere, den andre er den harde siden.

 

 

Madrasser som er laget for folk som bryr seg om et kvalitetsprodukt med lavest prisgaranti. Hver madrass har et allergivennlig deksel som kan fjernes og vaskes. Produsenter bruker sertifiserte råvarer av første klasie.

Skum madrasser blir oftere og oftere valgt. En av hovedgrunnene for dette er at den er veldig elastisk, noe som gjør madrassen veldig resistant når det kommer til deformasjon. Hvor hard madrassen skal være kommer anpå hva man selv fåretrekker. Hver og en av disse madrassene har god støtte for både øvre og nedre del av ryggen. Nå skal det være sagt at når man velger denne typen madrass bør man gå etter egen høyde og vekt. Skum madrasser er utrolig goe og såve på på grunn av deres egeskap til å puste. Noe som gjør at kvaliteten på søvnen blir mye bedre. Blandt våre modeller finner du madrasser både i polyuretan skum og termoelastisk skum. Fordelen med begge disse er at de trykk sensetive og former seg etter kroppens naturlige former. De er i tilleg allergi vennligere en de fleste madrasser fordi de ikke trekker til seg støv eller lar bakterier gro. Når denne madrass typen bli tatt skikkelig vare på kan det gå flere år uten deformering.

 

 

 

THERMOPLASTIC SKUM - visco - et spesielt skum som tilpasser seg til kroppens form. Gir ryggraden en naturlig posisjon og støtte. Ideell for personer med ryggsmerter. Høyeste kvalitet for de mest krevende kundene.

 

7 sone HØY ELASTISK SKUM HR - veldig elastisk, motstandsdyktig mot deformasjon. Elastisk skum tillater luft å sirkulere fritt, og forhindrer svette under søvnen.  Inndelt i 7 soner med forskjellige grader av hardhet, så det passer best til formen på brukerens kropp.

 

POLYURETHANE SKUM - skum av høy kvalitet gir ekstra madrasspåfylling. Dette skumet er bestandig mot deformasjon. Det gir støtte til kroppen din, har en pustende struktur, er komfortable og elastikk.

 

TREKK - antiallergisk, med glidelås, er enkelt å holde rent, det kan tas av og vaskes i maskin. Trekket beskytter madrassen mot bakterier og ulike sopp.

 

 

 

 

Leveringstid: 2-4 uker

OBS! Madrassens høyde kan variere 1-2 cm, det avhenger av spesifikasjon og kombinering av fyllingstypene.

Enkel retur av varer

Kjøp og sjekk rolig hjemme. I løpet av 14 dager kan du bruke angrerett uten å gi en grunn.
Vis detaljer
14dager til å bruke angrerett
Det viktigste er din tilfredshet Du kan returnere produkter bestilt fra oss innenfor 14dager uten å gi en grunn.
Ingen stress og bekymring
Takket være integrasjonen av butikken vår med billig retur i posten kjøper du uten stress og bekymring, som returnerer de kjøpte varene vil være problematisk.
En enkel retursystem
Alle returer i butikken vår håndteres av enkel retursystem , som gir deg muligheten til å sende en returpakke til oss.
MÅL
Høyde:
11 cm
Hardhet:
H3 - medium fast
,
H2 - medium myk
Garanti:
24 måneder
Sove overflate:
80x190 cm
Madrassegenskaper:
trekk
,
thermoplastic skum
,
høy elastisk skum hr
,
polyurethane skum
DELBEATALING
klarna
Brukeranmeldelser
Antall anmeldelser: 3 Gjennomsnittlig vurdering: 5.00
Evaluering:
Forfatter: Iman, Haugastøl
Veldig behagelig skummadrass:-) Jeg anbefaler spesielt for gravide kvinner :)
Evaluering:
Forfatter: Isak, Stord
Jeg kjøpte Mileto for barnet mitt og nå er Sara mer villig til å sove. Veldig myk. Slik memory foam madrass ville jeg ha. Sterk 5
Evaluering:
Forfatter: Kornelia, Sola
Jeg kjøpte en Mileto baby madrass. Jeg er fornøyd med kjøpet. Det er behagelig og datteren min liker å sove i sengen hennes.
Spør om produktet:

Hvis beskrivelsen ovenfor ikke er tilstrekkelig for deg, vennligst send oss ditt spørsmål om dette produktet. Vi vil prøve å svare så snart som mulig.

Felt som er merket med stjerne er obligatoriske

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Lukk
pixel