BABY NATURAL 4kids madrass 90x200 bonellfjærer

  • madrass baby natural 90x200 cm - vår bestselger for barn med en høyde på 13 cm. Dobbeltsidig madrass, middels hard, bonell. Sjekk vårt tilbud nå!
Del
Resultat
Bredde90 cm
Dybde200 cm
70x160 cm80x160 cm80x180 cm80x184 cm80x190 cm80x200 cm90x160 cm90x180 cm90x190 cm90x200 cm
Velg en størrelse
1220.00
/ stk
366PKT
12.20PKT

Produktbeskrivelse

Madrass Baby Natural

 

 

 

Madrasser som er laget for folk som bryr seg om et kvalitetsprodukt med lavest prisgaranti. Hver madrass har et allergivennlig deksel som kan fjernes og vaskes. Produsenter bruker sertifiserte råvarer av første klasie.

 

 

Madrass høyde: 13 cm

Hardhet: H3 - medium fast

 

Forsiktig! Hvis beskrivelsen inkluderer to hardhet i madrassen, betyr det at madrassen er tosidig, dvs. madrassens sider er forskjellige fra hverandre i forhold til hardheten - den ene siden er mykere, den andre er den harde siden.

 

 

BONELLFJÆRER – solide fjærer med lang levetid. Et lag bonellfjærer gir støtte til kroppen din. Bonellfjærene lar luften få sirkulere fritt gjennom hele madrassen og gjør at du får en god natts søvn.

 

BOKHVETE MADRASS - inneholder tanniner – som har antiinflammatoriske egenskaper, hindrer veksten av bakterier og sopp. Den er perfekt for personer med ryggsmerter.

 

POLYURETHANE SKUM - skum av høy kvalitet gir ekstra madrasspåfylling. Dette skumet er bestandig mot deformasjon. Det gir støtte til kroppen din, har en pustende struktur, er komfortable og elastikk.

 

TREKK - antiallergisk, med glidelås, er enkelt å holde rent, det kan tas av og vaskes i maskin. Trekket beskytter madrassen mot bakterier og ulike sopp.

 

 

 

Leveringstid: 10-21 arbeidsdager.

Enkel retur av varer

Kjøp og sjekk rolig hjemme. I løpet av 14 dager kan du bruke angrerett uten å gi en grunn.
Vis detaljer
14dager til å bruke angrerett
Det viktigste er din tilfredshet Du kan returnere produkter bestilt fra oss innenfor 14dager uten å gi en grunn.
Ingen stress og bekymring
Takket være integrasjonen av butikken vår med billig retur i posten kjøper du uten stress og bekymring, som returnerer de kjøpte varene vil være problematisk.
En enkel retursystem
Alle returer i butikken vår håndteres av enkel retursystem , som gir deg muligheten til å sende en returpakke til oss.
MÅL
Hardhet:
H3 medium fast
Typen av madrassen:
bonellfjærermadrasser
,
bokhvete madrass
Garanti:
24 måneder
Sove overflate:
90x200 cm
DELBEATALING
klarna
Brukeranmeldelser
Antall anmeldelser: 1 Gjennomsnittlig vurdering: 5.00
Anmeldelser:
Forfatter: Lucie, Brusand
En veldig attraktiv pris for en slik madrass. Selv om den har en grunnleggende sammensetning, det er bonellfjærer, er kvaliteten fortsatt veldig bra. Det er også luftig, og fremfor alt er det dobbeltsidig, det kan reverseres, slik at holdbarheten er betydelig utvidet. På barnas madrass ønsket jeg også å kunne ta av vaskedekselet, og her har jeg muligheten, så alt det madrassen skal ha i denne modellen og til denne prisen. Produkt verdt å anbefale;)
Spør om produktet:

Hvis beskrivelsen ovenfor ikke er tilstrekkelig for deg, vennligst send oss ditt spørsmål om dette produktet. Vi vil prøve å svare så snart som mulig.

Felt som er merket med stjerne er obligatoriske

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Lukk
pixel