Memory foam madrass 180x200 nawapure visco lateks Vito

  • Vito Nawapure 180x200 cm er en eksklusiv madrass med en meget høy standard. Laget av skum nawapire og angelpearl. Det vil tilfredsstille enhver kunde. Sjekk!
Del
Bredde180 cm
Dybde200 cm
80x200 cm90x200 cm120x200 cm140x200 cm160x200 cm180x200 cm
Velg en størrelse
7 990,00 ,- Du sparer21% (1 690,00 ,-).
6300.00
/ stk
1890PKT
63PKT

Produktbeskrivelse

Madrass Vito

 

 

 

 

Profilert 7-sone skum sikrer en perfekt passform av madrassen til kroppens anatomiske form, en serie madrasser med høyere standard. De har hypoallergene deksel med syet glidelås. Produkter i denne serien oppfyller alle kvalitetsstandarder.

Skum madrasser blir oftere og oftere valgt. En av hovedgrunnene for dette er at den er veldig elastisk, noe som gjør madrassen veldig resistant når det kommer til deformasjon. Hvor hard madrassen skal være kommer anpå hva man selv fåretrekker. Hver og en av disse madrassene har god støtte for både øvre og nedre del av ryggen. Nå skal det være sagt at når man velger denne typen madrass bør man gå etter egen høyde og vekt. Skum madrasser er utrolig goe og såve på på grunn av deres egeskap til å puste. Noe som gjør at kvaliteten på søvnen blir mye bedre. Blandt våre modeller finner du madrasser både i polyuretan skum og termoelastisk skum. Fordelen med begge disse er at de trykk sensetive og former seg etter kroppens naturlige former. De er i tilleg allergi vennligere en de fleste madrasser fordi de ikke trekker til seg støv eller lar bakterier gro. Når denne madrass typen bli tatt skikkelig vare på kan det gå flere år uten deformering.

 

 

Madrass høyde: 23 cm

Hardhet: H3 medium fast, H2 medium myk

 

Forsiktig! Hvis beskrivelsen inkluderer to hardhet i madrassen, betyr det at madrassen er tosidig, dvs. madrassens sider er forskjellige fra hverandre i forhold til hardheten - den ene siden er mykere, den andre er den harde siden.

 

 

ANGELFOAM er et permanent elastisk skum, preget av høy tetthet og reduserer trykket på den totale overflaten. Effektiv fuktabsorpsjon og optimal luftstrøm garanterer uovertruffen søvnkomfort. I tillegg er skum angelfoam svært god pusteevne og anti-allergi-antibakterielle. Derfor møter angelfoam de høyeste kravene til moderne typer madrass.

 

THERMOPLASTIC SKUM - visco - et spesielt skum som tilpasser seg til kroppens form. Gir ryggraden en naturlig posisjon og støtte. Ideell for personer med ryggsmerter. Høyeste kvalitet for de mest krevende kundene.

 

FOAM BIO FOAM - høyt innhold av vegetabilsk olje fra fornybare råvarer gjør Bio Foam til en kilde til energi for kropp, ånd og sjel. I tillegg skiller energikummet seg ut ved sin fleksibilitet og dimensjonal stabilitet. Åpne cellestrukturen gir både god luft permeabilitet og pustende sove klima. Derfor kjerner Bio Skum madrasser er også egnet for allergikere.

 

LATEKS – Det er veldig fleksibelt og har god luftsirkulering. Den former seg etter kroppens konturer og gir komfort.  Materialet deformerer ikke og beholder sin opprinnelige form. Latexstrukturen tillater luft å sirkulere fritt, og forhindrer svette under søvnen.

 

TREKK - antiallergisk, med glidelås, er enkelt å holde rent, det kan tas av og vaskes i maskin. Trekket beskytter madrassen mot bakterier og ulike sopp.

 

 

 

Leveringstid: 10-21 arbeidsdager.

Enkel retur av varer

Kjøp og sjekk rolig hjemme. I løpet av 14 dager kan du bruke angrerett uten å gi en grunn.
Vis detaljer
14dager til å bruke angrerett
Det viktigste er din tilfredshet Du kan returnere produkter bestilt fra oss innenfor 14dager uten å gi en grunn.
Ingen stress og bekymring
Takket være integrasjonen av butikken vår med billig retur i posten kjøper du uten stress og bekymring, som returnerer de kjøpte varene vil være problematisk.
En enkel retursystem
Alle returer i butikken vår håndteres av enkel retursystem , som gir deg muligheten til å sende en returpakke til oss.
MÅL
Høyde:
23 cm
Hardhet:
H3 - medium fast
,
H2 - medium myk
Garanti:
24 måneder
Sove overflate:
180x200 cm
Madrassegenskaper:
trekk
,
angelfoam
,
thermoplastic skum
,
bio foam
,
lateks
DELBEATALING
klarna
Brukeranmeldelser
Spør om produktet:

Hvis beskrivelsen ovenfor ikke er tilstrekkelig for deg, vennligst send oss ditt spørsmål om dette produktet. Vi vil prøve å svare så snart som mulig.

Felt som er merket med stjerne er obligatoriske

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Lukk
pixel