blå sofa

Antall treff: 26


Blå sofa eller dronningen i stuen

Jeg tror ikke noen kan forestille seg en stue uten blå sofa - et møbel takket være hvile som får en ny dimensjon. Avhengig av størrelsen på leiligheten og antall innbyggere, velger vi større eller mindre modeller. I tillegg har du i vår butikk muligheten til å velge stoff, slik at sofaen kan bli helt personlig. I skandinaviske gråtoner, universelle eller uttrykksfulle farger. En rød eller blå sofa vil definitivt gi interiøret et nytt liv. Valget er definitivt ikke lett. Se selv!


Blå sofa til stuen

Hver farge har sine egne karakteristiske funksjoner og kombineres med individuelle farger, takket være hvilken salong fullstendig kan endre sin karakter. Takket være fargene kan vi dyktig komponere, slik at stuen ser original og stilig ut. Den sofa blå i rommene har en beroligende og beroligende effekt. Det er flott for en stue hvor du vil ha råd til et øyeblikk av avslapning. Det gir også en følelse av friskhet og renhet. Noen ganger er det valgt for kontorlokaler fordi det fremmer arbeid og kreativ tenking.

 

Selv om blå er en farge med en kald tone, kan du med hell kombinere den med andre varme farger. Fargene som passer best med blått er først og fremst hvite, takket være at rommet virker lyst og romslig. Den blå sofa går også bra med grå, selv om du bør være forsiktig med at den ikke har en for mørk nyanse, fordi den kan dominere stuen, og gjøre den optisk mindre. I dette tilfellet skal mørkegrå bare vises i form av tilbehør, for eksempel puter eller teppe. Alternativt kan blå kombineres med beige - en blå sofa vil se bra ut mot en beige vegg.

 

For mennesker som liker kontraster, anbefales gul; den sofa blå vil øke fargen, noe som vil gjøre fargen enda mer intens. En blå sofa anbefales ikke mot bakgrunnen på vegger med intense farger, fordi ordningen vil bli for tung.

 

En annen intens farge som fungerer bra med den blå sofa er brun. Kombinasjonen av sofaer med brune møbler vil gi stuen en retro karakter.

 

For å balansere fargemetningen er det bra å velge lyse tilsetninger til den sofa blå med en lysere farge og omvendt.


Gjør deg enig

Sofaen er nesten det viktigste elementet i hver stue. Det er visittkortet hans og understreker den sofistikerte smaken til huseieren. Å velge en sofa blå til stuen bør være nøye gjennomtenkt. Disse møblene følger med oss ved enhver mulig anledning, som det første stoppet hjemme etter en lang dag på jobb, som et sted å se en kamp sammen eller når gjestene bestemmer seg for å besøke et uanmeldt besøk over kaffe og kaker. Satser du på en universell sofa utstyrt med hjul, enkel å ordne selv i et lite rom? Kan han bestemme seg for en karakteristisk blå sofa i retrostil som nå skal være i sentrum av stuen vår? Alt dette finner du i tilbudet vårt, velkommen!

    Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
    Lukk
    pixel