halvhøy seng

Antall treff: 1

Halvhøy seng - du må ha den på barnerommet!

En halvhøy seng er en ideell løsning hvis rommet ikke har mye ledig plass. Denne typen møbler sparer mye plass. Denne plassen kan utvikles ved for eksempel å sette inn et ekstra møbel som er nødvendig i hvert barnerom, for eksempel et skap. I tillegg kan du legge et skrivebord under høy barneseng, eller plassen kan også være fri - slik at barn får mer plass å leke.


Halvhøy seng i Selly Home - de beste tilbudene!

Våre halvhøy seng er preget av soliditet og gir soverommet en unik og spesiell atmosfære. De passer perfekt i moderne og fasjonable arrangementer, så vel som soverom i klassisk stil, og med en hvit farge vil de smelte perfekt sammen i den skandinaviske stilen, og gi dem en unik karakter. Hvis du på barnet ditt ønsker å gi et nytt klima og en praktisk dimensjon der det vil føles behagelig og koselig, inviterer vi deg til å bli kjent med halvhøy barneseng!

I den brede SellyHome-katalogen kan du også finne halvhøy seng med skrivebord. Denne løsningen gir enda større plassbesparelse på barnerommet. Dette vil gi mer plass til andre møbler. En høyseng er et møbel som først og fremst brukes til avslapning. Imidlertid kan de også utstyres med uvanlige løsninger, slik at barnet skal ha det veldig bra - for eksempel i tilbudet vårt kan du finne halvhøy seng høy barneseng med standard trapp på den ene siden og med lysbilde på den andre - det vil være en ekte attraksjon for et barn.

 

Trygge halvhøy seng til barn

Halvhøy seng laget for barn har spesielle løsninger som påvirker deres sikkerhet. Modeller designet for de yngste er utstyrt med spesielle barrierer, slik at barnet ikke faller på gulvet under søvn eller lek.
En seng er et møbel som ikke bare er for å sove. Barn tilbringer tid der når de hviler eller leser, ofte er det også en lekeplass. Derfor er det viktig at høy seng er laget av holdbare materialer, motstandsdyktige mot mekaniske skader. De må også være trygge for brukerne. Bestem deg for halvhøy seng barn fra tilbudet vårt, og du vil ikke angre!

    Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
    Lukk
    pixel