queen size seng

Antall treff: 93

Hvorfor er sengevalg så viktig for oss?

Søvn er et viktig element i livene våre. Det lar deg regenerere og tømme tankene dine ved å behandle den viktigste informasjonen som er samlet i løpet av dagen. Det er grunnen til at queen size seng gir det høyeste nivået av komfort. Når vi sover godt, adskiller hjernen all data og velger bare de som er viktigst. Hyppig nattoppvåkning eller problemer med å sovne har stor innvirkning på vår konsentrasjon, fokus, kreativitet og kognitive evner. Queen size seng kalles dobbeltsenger, de er preget av komfort og store dimensjoner. Disse sengene har perfekt plass til to personer med standardutstyr. Denne typen modeller er omtrent 6 centimeter større enn bredden på en standard dobbeltseng. Så to personer som sover på det kan føle seg mye mer behagelig og avslappet.

 

Størrelsen på en queen size seng betyr noe

I gjennomsnitt sover vi 30 år av livene våre, så det å velge seng burde være en gjennomtenkt beslutning. I tillegg til passende hardhet på madrassen, er det også verdt å ta hensyn til størrelsen på møblene, noe som også påvirker brukervennligheten

Når vi planlegger å kjøpe en queen sizeseng, må vi tilpasse størrelsen til en høyere person. Samtidig bør det tas med i betraktningen at madrassens lengde ikke tilsvarer høyden til en person, fordi ingen av oss legger hodene våre direkte under nakkestøtten, vi blir vanligvis senket av en viss del av puten, dvs. ca 7-10 cm. Føtter skal heller ikke plasseres i flukt med madrasslinjen, og ca 3-4 cm høyere.

Dårlig søvn er ikke alltid skylden i en feil valgt hardhet i en queen size seng, fordi - som det viser seg - størrelse også betyr noe.For lite plass til å utføre naturlige nattbevegelser påvirker ikke bare kvaliteten på resten vår, men forstyrrer også partneren. Følgelig våkner vi begge mer slitne ut enn før vi legger oss.

 

Queen sizeseng - hvilket interiør passer den?

Det beste alternativet er et stort rom. I et slikt rom kan du enkelt plassere en queen size seng i henhold til stilistiske beslutninger. Dette lar deg skape maksimal komfort i ett rom. En queen sizeseng er et godt valg for folk som elsker å sove og tilbringe tid på soverommet. Det kan være et sted for både moro og ro.

En queen size seng trenger en passende binding. Den passer godt sammen med de minimalistiske hvite og skandinaviske nyansene av blått og grått. Det er også verdt å legge til delikate, myke materialer som vil omgi oss.

Brun eller svart laken og sengetøy i geometriske mønstre eller glatte, i fulle kongelige nyanser - det vil si syl glamour. I tillegg bør du velge dekorative puter med gyldne finish.

Du kan finne gode tilbud på queen size-senger på Selly Home - velkommen!

 

    Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
    Lukk
    pixel