seng barn

Antall treff: 99

Seng barn som det viktigste elementet i et barnerom

Sengen er det viktigste elementet i rommets utstyr. Å sikre ditt barns komfort under hverdags søvn er et veldig viktig tema. Rolig og behagelig søvn påvirker hans sterkt. Butikken vår tilbyr mange modeller av seng barn for de yngste rommene. De kan tilpasses barnas alder, rommet for temaet og området. Vi tilbyr et bredt utvalg av billige seng til barn som tilfredsstiller selv de mest krevende forventningene til våre små kunder.

 

Barnesenger - velg den som passer til smårollingen

For de yngste brukerne av barnesenger er utseendet ofte viktig. Barn liker å dykke ned i fantasiens verden, og innredningen i rommet kan gjøre det lettere for dem. Seng barn fra vårt tilbud har form av biler, dyr og er dekorert med favoritthelter. Du kan også finne mer universelle design som barnet ikke vil vokse opp så raskt fra.

Et godt skille motiv for enklere modeller er fargen skreddersydd til personlige preferanser. Seng til barn av klassisk tre er også veldig populære - enkle i form, som kan dekoreres individuelt med leker og stoffer. Avhengig av barnets alder, kan du velge en enkelthuss seng eller en trygg barneseng med en barriere for de minste barna.

 

Babyseng størrelse

Passende dimensjoner på en seng for et barn og beskyttelsen av det er ikke alt. Funksjonaliteten til disse møblene er også ekstremt viktig. Du er sikker på at du er klar over hvor vanskelig det er å holde orden på barnets rom og rydde opp leker og tilbehør som finnes overalt. Takket være praktiske seng barn kan denne oppgaven være mye enklere og mindre arbeidskrevende. Ved å utstyre disse møblene med en beholder, kan du enkelt oppbevare en dyne og pute i dem, noe som vil spare deg for mye plass i små eller overfylte skap. I tillegg, ved å velge en seng for et barn som er litt eldre, vil du få ekstra plass i rommet. I den kan du imidlertid enkelt legge esker med leker eller uttrekkbare skuffer for bøker eller babyklær. Når du velger møbler bygget på en slik måte, vil det også være lettere for deg å lære småbarnsorden og rengjøring etter deg selv.

 

Sørg for å sjekke ut tilbudet vårt med barn seng hos Selly Home!

 

    Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
    Lukk
    pixel