seng til gutterom

Antall treff: 20

Moderne seng til gutterom

Som vi alle vet, er en dårlig ryggradsposisjon ansvarlig for senere ryggsmerter og postural defekter. Den modne organismen trenger en ergonomisk seng som er en stabil støtte for kroppen under søvn. Så det er ikke verdt å spare på sengen, rammen og madrassen. Vi tilbyr billige senger til gutterommet, noe som absolutt vil interessere alle foreldre som bryr seg om barnet sitt. Hvis du spør barna dine om hvordan en guttes drømmeseng skal se ut, vil vi få en beskrivelse av en merkelig hybrid laget av en sportsbil, romskip og fotballbane med sannsynligvis hele representasjonen. Da er en god løsning å kjøpe en seng i den muligens nøytrale modellen og tilpasse den ved å velge gjennomtenkt tilbehør. Takket være det mangfoldige designet finner du her både fine babysenger og ganske seriøse senger til gutterom.

 

Hva skal jeg sjekke før du kjøper en seng til gutterom?

For det første dimensjonene - det ville være bra hvis guttens seng var nok de neste årene, og samtidig ikke rotet rommet. Enkeltmodeller er vanligvis tilpasset en 80 cm madrass, men hvis plassen tillater det, er det verdt å investere i større senger på 90 cm, 120 cm eller 140 cm. Barnet vil sove komfortabelt i en seng som er opptil 160 cm lang, men for en tenåring må du velge en seng i full størrelse til en gutt 190-200 cm. Før du bestemmer deg for hvilken modell du skal kjøpe, må du imidlertid forsikre deg om hva som er i settet - sengekarmer og madrasser til et gutterom trenger ofte å kjøpes separat. Det er også verdt å bestille en skuff som ikke bare vil gi plass til oppbevaring av sengetøy, men også gjøre møblene mer attraktive. Køyesenger for gutten er både separate (øvre og nedre separat) og i et sett. Hvis vi ønsker at ordningen vår skal være fin og komplett, vil det være en god idé å utstyre rommet med kommoder eller et skrivebord i lignende stil.

 

Funksjonelle seng til gutterom - de beste tilbudene bare hos Selly Home

Hvordan sikre komfortabelt sengetøy i et lite område? Møbeldesignere løser dette problemet takket være kompakte dimensjoner og innovative løsninger. Plasseringen av sengen til gutterommet avhenger i stor grad av formen på rommet og formen på sengen. Oftest er disse møblene plassert med den lengre siden mot veggen, på grunn av følelsen av sikkerhet. Denne ordningen anbefales for yngre barn. I eldre barnerom kan du vurdere å plassere guttens sengegavl til veggen, noe som understreker den voksnes natur i rommet og ofte lar deg få ekstra plass, for eksempel en garderobe. En seng med skrivebord og et skap vil tillate deg å effektivt utvikle et lite rom og på en smart måte kombinere studieområdet med soverommet.

 

    Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
    Lukk
    pixel