smart seng

Antall treff: 146

Smart seng - et møbel ideelt for små rom

En liten leilighet er ofte et stort problem når du ordner. Valg av møbler som vil oppfylle funksjonelle forventninger og samtidig passe på en liten plass er en vanskelig oppgave.

Vi oppfyller dine behov! I tilbudet vårt finner du multifunksjonelle smart senger, som vil være et ideelt valg for små rom. Soveromsmøblene våre er to i ett - et skrivebord eller en sofa om dagen, en komfortabel seng om natten. Vi fant en måte å forene alt på. Hos oss er det å skape et multifunksjonelt rom som i dagslys spiller rollen som en komfortabel stue eller kontor, og om natten blir til et koselig soverom, og det har blitt enkelt - alt takket være seng montert på vegg.

 

Møbler til spesielle oppgaver

Vi sørger for at smart seng er helt trygg - den har en mekanisme for å forhindre utilsiktet åpning. Når vi sprer sengen, vil møblene stoppe i hvilken som helst stilling og vil ikke falle ned på egen hånd. Med muligheten til å velge fargen på frontpanelet, kan du justere fargen til toneangivelsen til det møblerte interiøret. En seng smart er en veldig praktisk løsning for små boarealer. Selvfølgelig kan du optisk prøve å øke rommet ved å bruke lyse farger, men den viktigste rollen i dette tilfellet vil bli spilt av møbler, spesielt hvis vi trenger å plassere i et rom et soveområde med sittegruppe og for eksempel et sted å lage mat og spise måltider. En smart seng er perfekt for dette.

 

Smart seng som passer i enhver leilighet

Høye eiendomspriser, spesielt i store byer, gjør at flere og flere velger å kjøpe en mindre to-roms leilighet, liten loft, intim leilighet eller studio ideelt for singler. Mindre brukbar plass krever forening av brukbarheten til løsningene som brukes med interiørestetikken. En funksjonell seng montert på vegg som hjelper deg å få mest mulig ut av boarealet ditt. Multifunksjonelle møbler gjør definitivt livet enklere der hvor centimeter brukbar plass er viktig. Vi inviterer deg til å dra nytte av tilbudet i butikken vår, vi har de beste smart seng!

 

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Lukk
pixel