uttrekkbar seng

Antall treff: 22

Uttrekkbar seng - ideell for eiere av en liten leilighet

Når du kjøper en seng, må vi regne med at det er et av de største møblene på soverommet vårt. Når vi bestemmer oss for valget av disse møblene som er nødvendige for livet, følger vi vanligvis ett kriterium - det må være behagelig og sikre sunn søvn. Dette er åpenbart de rette forutsetningene, men hvis du har en veldig liten leilighet, eller trenger et ekstra sted å sove, bør du også bli styrt av funksjonalitet.

En ideell måte å mangle plass i leiligheten, eller uventet besøk av gjester er å kjøpe en uttrekkbar seng. Dette karakteristiske møbelet er preget av en minimalistisk design og svært praktiske løsninger. Vi tilbyr en uttrekkbar seng som vil fungere i enhver liten leilighet. Interessant nok har disse møblene dobbelt bruk. I løpet av dagen, eller når vi ikke har noen gjester, kan sengen brettes for å få en behagelig og estetisk sofa.


Seng uttrekkbar med sovefunksjon - funksjonalitet og komfort

Som vi alle vet utmerket godt, har ikke hver leilighet plass til et eget soverom, derfor er det ikke mulig å utstyre soverommet med en vakker stor seng. En komfortabel seng sikrer riktig kroppsposisjonering under søvn, noe som igjen medfører restitusjonskvalitet, som er nødvendig for å gjenopprette styrke. I denne situasjonen er utfoldbare senger uerstattelige. Små studioleiligheter eller gamle leiligheter består ofte av ett eller to rom, så du må gi deg et sted å jobbe, slappe av og slappe av. Funksjonelle seng med uttrekkbar gjesteseng på dagtid vil fungere som et møbel i stuen, og på natt senger for å sove.

En sovesofa med sovefunksjon er også verdt å utstyre i en litt større leilighet, som har et separat soverom. Det er lettere å tilbringe natten venner eller familie som kom langveisfra. Leiesenger eller oppblåsbare madrasser er mindre behagelige enn en sofa i stuen, som lett kan brettes ut om natten og gjøres om til et møbel for dagen

 

Uttrekkbar senger i Selly Home - de beste tilbudene!

Hvis vi ikke har et eget rom med mulighet for å sove, og vi nettopp fikk beskjeden om at gjestene vil bo hos oss, opprettes seng med uttrekkbar gjesteseng for slike situasjoner. Med resten, ikke bare for soverommet, men også i stuen, vil disse produktene bli brukt. Daglig kan disse sengene brukes som enkle, men ekstremt effektive sofaer. Den ukompliserte designen til møblene gjør det enkelt å brette og brette ut, og det dannes lett en myk madrass på setet, og skaper et behagelig, hverdagsmøbel.

Sengene kjennetegnes av materialer av høy kvalitet som de er laget av. Som de fleste er møblene våre et produkt som garanterer behagelig hvile og en rekke praktiske bruksområder. En uttrekkbar seng til soverommet er et ideelt forslag for deg som har en liten leilighet. Som kjent er det ekstremt vanskelig å ordne en liten leilighet slik at den ikke mangler noe nødvendig utstyr, samtidig som det opprettholder størst mulig plass. Derfor vil det å kjøpe en seng uttrekkbar være en god avgjørelse. Vi inviterer deg til å dra nytte av tilbudene våre på Selly Home.no!

    Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
    Lukk
    pixel