lang kommoder

Antall treff: 7

Billige kommoder for din leilighet - de beste tilbudene bare hos Selly Home!

En lang kommoder er et smart møbel der du kan lagre barns skatter, klær, servise, dokumenter og skoleartikler. Det vil passe inn i et lite og romslig interiør, uavhengig av stil og formål. Moderne lange kommoder for stuen har også en representativ funksjon og kan brukes til å vise dekorasjoner.

 

En lang kommode til stuen

En lang kommode er en ideell visningsenhet, på grunn av de voksende dimensjonene til TV-er, trengs en så lang kommode. Oftest plasseres den under TV-en, og som vi vet ser en stor TV på en liten kommode ikke bra ut, spesielt hvis den er slått av. For å opprettholde forholdet mellom størrelsen på TVen og toppen av kommoden, og for å avlede oppmerksomheten fra skjermen, bør kommoden være mye bredere enn skjermen.

En lang kommode er en naturlig effekt av å ha en stor plass for utvikling. Mange kvier seg for å se på en veggenhet og foretrekker å omgi dem med lavere møbler, fordi de har et sted å opprette et eget rom, hvor det for eksempel vil være garderobe, studie eller spiskammer. Så la oss ikke bestemme for en veggenhet hvis vi vil ha mer ledig plass og utvikle leiligheten vår litt mer. I stedet for å tøffe plassen med mange møbler, vil en kommode lang med en like stor appetitt på oppbevaring være den perfekte måten. Åpne plasser for gjester er også en mulighet til å presentere dekorative gjenstander, ikke bare et sted å bo og hvile.

 

Hvorfor trenger du en lang kommode til spisestuen eller stuen?

En lang kommode tar mindre plass enn en garderobe, og du kan flytte den fra et rom til et annet uten mye krefter. Et slikt møbel vil ikke rote i rommet, og samtidig gi enkel tilgang til ofte brukte gjenstander. Skuffer er perfekte for å gjemme hjemmelagde papirer, smykker og lite undertøy. En lang kommoder til kjøkkenet har vanligvis låsbare hyller der du kan skjule favorittdukene dine, glass til forskjellige anledninger, vaser og tallerkener. Hvis du også vil gi interiøret en individuell tone og ta vare på riktig klima, kan du også sette noe på en kommode lang, for eksempel familiebilder, en dekorativ vase eller små lykter.

 

    Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
    Lukk
    pixel