madrass 70x140

Antall treff: 6

Madrass som den viktigste delen av sengen

Vi bruker en veldig stor del av livene våre på å sove, og det er grunnen til at madrasser og deres valg er nøkkelen til komforten i vår hvile og en sunn ryggrad. En velvalgt 70x140 madrass sikrer en fredelig og sunn søvn og forbedrer humøret. Når du ordner et soverom, er det verdt å velge møbler som vil garantere avslapning - komfortable 70 madrasser, rammer, dobbeltseng eller enkeltsenger og romslige garderober. I vår butikk har vi madrasser som vil dekke behovene til de mest krevende kundene. Vi inviterer deg til å dra nytte av tilbudet vårt!

 

Madrasser 70x140 for barn

Sunn søvn er ansvarlig for riktig utvikling av barnet og gir ham energi til hver dag full av moro og læring. Når vi velger riktig madrass til et barn, må vi huske å sikre maksimal komfort og bekvemmelighet. Det er viktig å velge en madrass for barnet ditt for ikke å bli styrt av egne behov, fordi den voksne madrassen er helt annerledes enn den for barn. 70x140 madrassen er en flott løsning for barn. Barnets ryggrad må behandles med spesiell forsiktighet, barnas madrasser må gi tilstrekkelig støtte for ryggen for å gi lettelse til muskler og ledd. En feil valgt madrass kan bidra til skader og kroppsholdningsfeil, og det er derfor vi anbefaler en billig madrass 70x140 cm fra butikken vår!

 

Det beste valget av 70x140 madrasser bare hos Selly Home

Madrasser 70x140 for barn skal være mykere enn de som er beregnet for voksne. En god løsning er en madrass 70 med tilsetning av latex eller full latex, fordi dette materialet gir tilstrekkelig luftsirkulasjon og beskytter barnet mot overoppheting. Latex forhindrer vekst av bakterier og sopp som kan forårsake allergi. For de yngste vil imidlertid skummadrasser fungere best fordi de er mykere og bedre støtter den dannende ryggraden. . For eldre barn kan vi velge litt hardere 70x140 madrasser. Det er bra å ta hensyn til valget av deksel som er designet for å beskytte innsatsen mot skader, og dermed forlenge madrassens levetid.

 

    Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
    Lukk
    pixel