memory foam madrass

Antall treff: 1

Memory foam madrass

Memory foam madrass er den høyeste teknologiske bragden på markedet for madrasser. De er designet for alle, uansett alder, fordi den innovative formelen som brukes i dem fremmer regenerering og øker søvnkomforten. Skum madrass skylder navnet sitt til viskoskummet som brukes til produksjonen, som har muligheten til å tilpasse seg kroppens form og den posisjonen vi tar under søvnen. Det skjer under påvirkning av trykk og temperatur i kroppen vår. Etter å ha kommet seg ut av sengen, vender skummet tilbake til sin opprinnelige form.

 

Memory foam madrass - funksjonalitet og komfort

Spesiell profilering og kutt i skum brukt i memory foam madrass garanterer fri ventilasjon, noe som bidrar til å opprettholde høy hygiene inne i innsatsen og gir det anti-allergiske egenskaper. Profilering er også ansvarlig for dannelsen av hardhetssoner på overflaten av madrassen, noe som ytterligere forbedrer effekten av perfekt støtte for hele kroppen.

Memory foam madrass gir en utrolig komfort for hvile - brukeren har inntrykk av en behagelig innpakning og en følelse av varme. På grunn av deres nære tilpasning til kroppen, er disse modellene perfekte for mennesker som lider av rygg- eller hoftesykdommer, fordi det termoelastiske skumet forbedrer blodtilførselen betydelig, lindrer sensitive kroppsdeler, og dermed dermed akselererer regenereringsprosessen.

 

En wellpur madrass er en ting som alle burde ha!

Skum madrass har også egenskapen til å redusere trykk, noe som resulterer i bedre blodtilførsel til kroppen og avlaster følsomme deler av kroppen, for eksempel hofter eller skuldre, takket være at kroppen regenererer raskere og søvnen er mer effektiv. Alt dette gjør memory foam madrass perfekt for både fullt sunne mennesker som forventer komfort av høy kvalitet under søvnen, så vel som de som lider av sykdommer i ryggraden eller hoftene. På grunn av egenskapene som har mot sengetøy, anbefales memory foam madrass også for sengeliggende pasienter eller de som tilbringer mesteparten av tiden i sengen. Termoelastiske madrasser anbefales også for par, fordi de ikke overfører partnerens bevegelser når du endrer søvnposisjon.

Vi inviterer deg til å sjekke butikktilbudene våre - du finner de beste memory foam madrass der!

 

    Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
    Lukk
    pixel