myk madrass

Antall treff: 5

En myk madrass er en venn av alle late

Hvis du elsker å hvile i mange timer, jobbe på soverommet, tilbringe tid med dine kjære, slappe av i sengen, se på film om kvelden og lese bøker, er det å velge riktig madrass en av de viktigste beslutningene når du ordner en leilighet. Myke madrasser er et forslag for folk som liker å synke ned i en komfortabel seng og virkelig slapper av. Velg en billig myk madrass fra vårt tilbud og sikre deg en lang og fredelig søvn!

 

Funksjonell og behagelig myk madrass.

Før du kjøper en spesifikk madrassmodell, bør du tenke på hvilke krav den skal oppfylle. Myke madrasser er ideelle for folk som foretrekker delikate materialer og subtil eleganse. Tilstrekkelig tykk og laget av god kvalitet vil tjene i flere år, så det er verdt å ta på riktig utstyr i begynnelsen.

Husk om forsvarlig pleie - uansett om den myke madrassen er bred eller smal, fjær eller skum. Å vri madrassen med noen måneder og endre ordningen slik at interiøret fungerer jevnt og slites ut i samme takt. Dette er en oppskrift på levetiden til enhver myk madrass! Madrassenes type og størrelse avhenger av størrelsen på soverommet og antall personer som vil bruke den. Husk at en madrass myk ikke anbefales for personer som er overvektige eller utvalgte sykdommer i ryggraden.

 

Myk madrass - velg riktig for dine forhold!

Hvis vi har en for myk madrass, kollapser kroppen vår i madrassen - "synker". Da inntar vi en stilling som ligner på å sove på en hengekøye, det er en veldig unaturlig avbøyning for ryggraden, noe som fører til kompresjon av de mellomvirvlende leddene og irritasjon av nerverøttene. I tillegg krever enhver endring av stilling innsats, musklene kan ikke slappe av - de er strukket, fordi de hele tiden må passe på riktig støtte av ryggraden. Etter å ha tilbragt natten på en så madrass myk, våkner vi slitne og med ryggsmerter. Derfor er det så viktig å velge en myk madrass for dine forhold - vekt, høyde og kroppssammensetning.

 

    Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
    Lukk
    pixel