tynn madrass

Antall treff: 5

En tynn madrass

Tynne madrasser er et unikt forslag for hvert soverom som er laget for å heve søvnens standard og komfort på dagens flater. De utfører funksjonen til overlegg med forskjellige egenskaper. Disse modellene er perfekte som en billig og praktisk måte å renovere en gammel, deformert madrass på. Overmadrasser kan også brukes på sovesofaer, som på grunn av deres karakteristiske kombinasjon ikke gir tilstrekkelig komfort.

 

En tynn madrass er et godt valg

Det er verdt å vurdere å kjøpe en tynn madrass - brukt på sengetøyet øker ikke bare følelsen av komfort, men beskytter også overflatene under den mot skader eller skitt. Hvis madrassen er for hard eller for myk, kan tynne madrasser endre hardheten til basmadrassen - både herde den og omvendt. Når du bruker en overmadrass, trenger du ikke å bekymre deg for at den vil frata basismadrassen muligheten for å "puste" - den er konstruert på en slik måte at den sikrer riktig luftsirkulasjon.

 

Egenskaper ved en tynn madrass

Overmadrasser består vanligvis av ett lag med fylling. Interiøret deres er vanligvis laget av termoelastisk skum, svært elastisk skum eller latex. De har egenskaper som gjør tynne madrasser til et veldig praktisk og brukervennlig element som påvirker komfort og bekvemmelighet under hvile og søvn.

Termoelastisk skum reagerer på varmen som slippes ut av brukerens kropp og tilpasser seg på dette grunnlag sine naturlige kurver, og gir dermed optimal støtte og komfort. Svært elastiske og latexskum øker på sin side hygienen og elastisiteten til tynne madrasser. De gir dem også anti-allergiske egenskaper, og forhindrer utvikling av skadelige bakterier, midd og sopp. Tynne latexmadrasser er også gode for varme netter eller når brukeren har en tendens til å overopphetes - takket være den høye pusteevnen, tapper de fuktigheten veldig godt uten å forårsake ubehag under søvnen.

 

    Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
    Lukk
    pixel