Blog

Entremøbler for lite penger

Entremøbler for lite pengerLurer du på hvordan en ideell entre skal se ut? På bloggen vår foreslår vi hvilke møbler du skal velge og hva du skal se etter. Sjekk nå!
Les mer

Skandinavisk stil stue

Skandinavisk stil stueStuen i skandinavisk stil er lys, rolig og koselig. I bloggen vår forklarer vi hvordan du billig og enkelt kan lage din drøm stue i skandinavisk stil. Sjekk!
Les mer

Pimp Your Home Office

Pimp Your Home OfficeAlt du trenger er noen få enkle trinn for å gjøre din vanlige datapult til et spektakulært arbeidsplass. Hvordan ordne et hjemmekontor. Sjekk tipsene våre!
Les mer

Uttrekkbare møbler - en idé for en liten leilighet

Uttrekkbare møbler - en idé for en liten leilighetHvis du nettopp har kjøpt en liten leilighet, lurer du absolutt på hvordan du skal dekorere et lite interiør. Vi inviterer deg til å bli kjent med ideene våre!
Les mer

Påsketilbud hos Selly Home - billige møbler!

Påsketilbud hos Selly Home - billige møbler!Påsketillbud. Gjør endringer i leiligheten, få deg til å føle deg som i himmelen! Du kan ikke gå glipp av den siste påsketillbudet som fortsetter på Selly Home!
Les mer

Tremøbler - en tidløs trend innen interiørdesign

Tremøbler - en tidløs trend innen interiørdesignTreverk i interiør er en trend som har pågått i mange år. Tremøbler eller tilbehør er en god idé for interiørdesign både moderne og klassisk.
Les mer

Hvordan velge den perfekte sofaen for stuen - 5 steg

Hvordan velge den perfekte sofaen for stuen - 5 stegÅ velge en sofa til stuen er noe av det viktigste når du ordner en leilighet, så vi foreslår i 5 poeng hvordan du kan lage den perfekte sofaen til stuen.
Les mer

Stue møbler - hvordan møblere en stue?

Stue møbler - hvordan møblere en stue?Stue er et av de viktigste rommene i hvert hjem, så det er ikke overraskende at vi ønsker at dette stedet skal være vakkert - det viktigste er å velge riktig møbler til stuen, fordi de gir rommet stil og karakter
Les mer

Billige madrasser - velg riktig for deg!

Billige madrasser - velg riktig for deg!En dyp søvn som gjenoppretter hele kroppen, musklene og sinnet vårt er en integrert del av en produktiv dag. Madrassen vi sover direkte påvirker søvnens kvalitet. Hvordan velge en funksjonell og billig madrass?
Les mer

Hva du skal se etter når du kjøper en madrass?

Hva du skal se etter når du kjøper en madrass?Hvis du vil kjøpe en madrass, men ikke vet nøyaktig hvilken du skal velge, klikk og sjekk hva du skal se etter når du kjøper en madrass!
Les mer

Lenestol til stuen - hvordan velge vel og klokt?

Lenestol til stuen - hvordan velge vel og klokt?

Lenestolen er et møbel som er ekstremt mobil. Stil og estetikk er individuell, men det er noen universelle regler og kriterier som bør følges når du kjøper dette møbelet. Hvordan gjør du et godt valg? Vi vil vise deg hva du skal se etter når du kjøper en lenestol.


Les mer

Billig madrass - velg den perfekte modellen for deg!

Billig madrass - velg den perfekte modellen for deg!Er det lønnsomt å kjøpe en billig madrass? Er det bedre å investere i en dyrere? Dyrere betyr ikke alltid bedre.
Les mer

Vi oppdager trender - de mest fasjonable stolene til stue og spisestue 2019

Vi oppdager trender - de mest fasjonable stolene til stue og spisestue 2019Hva ville en stue eller spisestue være uten ordentlige stoler? Med vår mini guide kan du enkelt velge de riktige modellene for interiøret!
Les mer

Hva vil være beste sovesofa for deg? Handleguide

Hva vil være beste sovesofa for deg? HandleguideIkke alle har nok plass i huset eller leiligheten til å kunne finne et eget soverom med en seng. Exit? Komfortabel sofa med soveflate!
Les mer

Insiden til jess levitz's apartment

Insiden til jess levitz's apartmentJo flere flotte interiør jeg ser, jo mer kunnskap tilnærmer jeg meg og jo mer forstår jeg Det er en stor forskjell mellom ineteriør vi beundrer og interiør vi selv vil bo i
Les mer

10 planter som er verdt å ha i ditt hjem

10 planter som er verdt å ha i ditt hjemJungel tema hjemme er veldig trendy nå og det fines en liste med mange trendy potteplanter, som kan dekorere alle type prosjekt, som gir harakter og ønskende klor i prosjekten.
Les mer

Interiørdesign ifølge feng shui

Interiørdesign ifølge feng shui Kinesisk kunst av interiørdesign, kalt feng shui, er nesten 3000 år gammel. Hennes jobb er å gi familiemedlemmer velvære på alle områder av livet
Les mer

Fargen er fin

Fargen er fin Nøyaktig ja, kult som sjokolade, lukter godt, snille ord eller hvite vin. Det vil si ingenting for mye
Les mer

Follow the style ! Retro

Follow the style ! Retro Retro stoler overbeviser perfekt med industriell belysning, moderne, kjølig gulv fra tuten med varmen fra peishjørnet
Les mer

Hvordan man kan delle ut soner i er rom

Hvordan man kan delle ut soner i er rom Nesten alle av oss har bodd i et rom som ikke passet oss når det gjelder organisering og innredning.
Les mer

Nettstedet bruker informasjonskapsler for å levere tjenester i samsvar med Bruk av cookies.
Lukk
pixel